• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

اطلاعیه آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان احراز مسئولیت فنی شرکت های خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی حوزه تحت پوشش دان

| تاریخ ارسال: 1399/6/5 |

به اطلاع آن دسته از شرکت های متقاضی دریافت / تمدید مجوز خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی می رساند آزمون تعیین صلاحیت مسئولین فنی شرکت های مذکوردر حوزه  تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، از ساعت ۱۰ الی ۱۱ صبح روز سه شنبه مورخ ۹۹/۰۶/۱۸ در محل ستاد معاونت بهداشتی این دانشگاه واقع در تهران ، خیابان جمهوری اسلامی تقاطع خیابان حافظ پلاک ۲۵۲ساختمان اسبق وزارت بهداشت ،طبقه سوم برگزار خواهد گردید.

در این راستا یاد آور می گردد:
الف- معرفی مسئولین فنی باید به شکل مکتوب و ارائه مستندات لازم شرکت ها  حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه ۹۹/۰۶/۱۵ صورت گیرد .
ب- سئوالات به صورت تستی چهارگزینه ای بوده و تعداد آن ۴۰ سئوال می باشد.
ج- سئوالات فاقد نمره منفی است.
د- شرط قبولی در آزمون کسب  حداقل ۶۰ درصد نمره کل می باشد.
ه- با توجه به وضعیت کنونی بیماری کرونا برگزاری آزمون توام با رعایت ایمنی و فاصله گذاری انجام خواهد گردید.
و- شرکت کنندگان ملزم به رعایت اصول بهداشتی و استفاده از ماسک خواهند بود .

با آرزوی قبولی و موفقیت
واحد بهداشت محیط
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی  ایران

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر