• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

فراخوان آزمون تایید صلاحیت مسئولین فنی شرکت های خصوصی ارائه دهنده خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای

| تاریخ ارسال: 1399/4/16 |

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظر دارد در راستای اجرای بند 6 ماده 37 دستورالعمل شماره 5637/300د مورخ 92/5/22 شرکت های خصوصی ارائه دهنده خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به استناد بند 5 روش اجرایی دستورالعمل فوق،‌ آزمون تخصصی مسئولین فنی شرکت های ارائه دهنده خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای را مطابق با شرایط ذیل برگزار نماید.

زمان و چگونگی ثبت نام

از تاریخ 4/15/ 99 لغایت 99/4/31 با مراجعه به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به آدرس https://vch.iums.ac.ir

توجه: مهلت ثبت نام قابل تمدید نمی باشد.

واجدین شرایط شرکت در آزمون

·        مسئولین فنی شرکت های مهندسی بهداشت حرفه‌ای  سراسر کشور

·        کارشناسان بهداشت حرفه ای متقاضی کار در صنایع و بخش خصوصی

·        کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در بخش خصوصی

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

ارسال مدارک ذیل به پست الکترونیک oh.vchiumsyahoo.com

·        تکمیل و ارسال فرم ثبت نام به پست الکترونیک فوق (در تکمیل فرم ثبت نام دقت کنید پس از ارسال، امکان ویرایش وجود ندارد)

·        تصویر صفحه اول شناسنامه

·        تصویر ‌کارت ملی

·        عکس 4*3 متقاضی

·        تصویر مدرک تحصیلی ( بهداشت حرفه ای)

·        تصویر فیش واریزی هزینه ثبت نام به مبلغ 200000 تومان به شماره حساب 5179736618 بانک ملت، شعبه هجرت به نام معاونت بهداشت دانشگاه ایران (هزینه واریزی حتی در صورت عدم شرکت در آزمون غیر قابل استرداد می باشد)

متقاضیان پس از ثبت نام و ارسال مدارک در ساعات اداری با شماره تلفن 5 -02166701061 داخلی  143و 144 تماس و ثبت نام خود را قطعی نمایند.

شرایط برگزاری آزمون

1. با توجه به شیوع بیماری کووید-19 و به منظور پیشگیری از انتقال و انتشار بیماری و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در زمان برگزاری آزمون، ‌شرکت کنندگان محترم حتما مجهز به ماسک،‌ دستکش و ماده ضد عفونی کننده دست بوده و دستورالعمل بهداشتی فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمایند.

2. داوطلبان تنها مجاز به همراه داشتن ماشین حساب ساده می باشند.

3. سوالات آزمون به صورت تستی وتشریحی  می باشد.

زمان برگزاری آزمون

ساعت 10 صبح روز پنج شنبه 2 مردادماه  99

محل برگزاری آزمون

متعاقبا اعلام می گردد.

فهرست منابع آزمون

1. کتاب حدودمجاز مواجهه شغلی (ویرایش چهارم)، وزارت بهداشت 1395(جهت دسترسی به کتاب حدود مجاز مواجهه شغلی وضمائم آن به پرتال مرکز سلامت محیط و کار به لینک http://markazsalamat.behdasht.gov.ir قسمت کتابخانه مراجعه نمایید) و ضمائم آن شامل:

1-1- راهنمای عوامل ارگونومیک محیط کار ( OEL- E-9509 )

1-2- راهنمای ارزیابی بیو آئروسل ها در محیط کار (OEL-BA-9503 )

1-3- راهنمای پایش بیولوژیکی محیط کار (OEL- BL-9504 )

1-4 - تصحیح حدود مجاز مواجهه با عوامل شیمیایی ( برای برنامه های کاری غیر متعارف (OEL- GH-9501 )

1-5 - راهنمای اندازه گیری و ارزیابی صدا و ارتعاش در محیط کار (OEL- NV-9505 )

1-6- راهنمای اندازه گیری و ارزیابی روشنایی در محیط کار (OEL- L-9507 )

1-7- راهنمای اندازه گیری و ارزیابی تنش های دمایی در محیط کار (OEL- HC-9508 )

1-8- راهنمایی اندازه گیری و ارزیابی پرتوها در محیط کار (OEL- R-9506 )

2. نمونه برداری از هوا و روش های تجزیه دستگاهی، دکتر احمد نیک پی چاپ دوم، ویرایش دوم 1396، انتشارات فن اوران، فصل های(2،3،4،5،6،9)

3. اصول و مبانی نمونه برداری و رویکرد های ارزیابی مواجهه شغلی با گازها و بخارات، دکتر اسماعیل سلیمانی 1393، انتشارات فن آوران فصل های (3،4،5)

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند در ساعات اداری با شماره تلفن 5 -02166701061 داخلی  143و 144 تماس حاصل نمایند.

جهت دریافت فرم ثبت نام اینجا کلیک نمایید.

دفعات مشاهده: 1308 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر