• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه اجرای برنامه کشوری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۷ |

جلسه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت به منظور اجرای برنامه کشوری "هر خانه یک پایگاه سلامت"، چهارشنبه 4 تیر برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - جلسه اجرای برنامه کشوری "هر خانه یک پایگاه سلامت"، با حضور مسئولین آموزش و ارتقای سلامت شبکه‌ها و مراکز شهرستان تحت پوشش دانشگاه، چهارشنبه 4 تیر در سالن اجتماعات معاونت بهداشت، برگزار شد.

بحث و تبادل نظر در خصوص تشکیل کمیته دانشگاه در خصوص برنامه مذکور ( تیمی متشکل از شبکه‌ها و مراکز شهرستان) - برگزاری جلسه هماهنگی با معاونت‌های دیگر دانشگاه ( معاونت آموزشی، معاونت دانشجویی و...) - ایجاد " اپ " مخصوص این برنامه در وزارتخانه و کلیه دانشگاهها - آموزش همه رده‌ها در خصوص برنامه، اعم از پرسنل، سفیران سلامت، رابطین سلامت و... و همچنین پیگیری به روز رسانی جزوات آموزشی مربوطه، از موارد مطرح شده در این جلسه بود.

دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر