• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

تدوین نقشه راهبردی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برای مقابله با اپیدمی‌‎های آتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۷ |

اتاق فکر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، برای مدیریت اپیدمی‌های آتی؛ نسبت به تهیه نقشه راهبردی اقدام کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر طیبه نجفی مقدم؛ مسئول شورای اتاق فکر معاونت بهداشت و رئیس گروه بیماریهای غیر واگیر عنوان کرد: برنامه ای که در اتاق فکر در حال انجام است؛ تدوین نقشه راهبردی معاونت بهداشت برای اپیدمی های آتی است که با حمایت و هدایت دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه در حال انجام می باشد.

وی بیان کرد: هدف از تدوین نقشه راهبردی معاونت بهداشت این است که وضعیت تمام برنامه ها  جاری  و مداخلات انجام شده  بهداشت در اپیدمی کرونا مورد  ارزیابی قرار گیرند.

دکتر نجفی افزود: براساس این بررسی دقیق  مدیران طبق کسب تجربیات قبلی می توانند در اپیدمی ها و موج‌های بعدی،  علاوه بر مهار کرونا خدمات بهداشتی را همزمان مدیریت کنند که صدمه ای به ارائه خدمات وارد نشود.

مسئول شورای اتاق فکر معاونت بهداشت اظهار کرد: در واقع هدف ما این است که بتوانیم تاب‌آوری سیستم را در موج‌های کرونا بالا ببریم و خدمات را به نحو احسن انجام دهیم.

دکتر نجفی مقدم اعلام کرد: در این نقشه راهبردی در نظر داریم تا حد امکان مدیریت برنامه ها به سمتی پیش رود که پاسخگویی سریع و مناسب را برای اپیدمی های پیش رو  داشته باشیم.

رئیس گروه بیماری های غیرواگیر تصریح کرد: در این نقشه ما سعی کردیم بر اساس نظرات WHO و استانداردهای سازمان جهانی بهداشت عمل نماییم.

به گفته ایشان، این نقشه  دیدگاه مناسبی برای اقدامات در اپید می های آتی به سیستم بهداشت می دهد  و می تواند مورد الگو سازی قرار گیرد .

وی خاطر نشان کرد: که در بحران کرونا ، تاب آوری برخی واحدها باید بیشتر حفظ شود، افزود: ارائه خدمات به گروههای آسیب پذیر مثل مادران باردار ،کودکان و سالمندان حائز اهمیت است، لذا برای شروع کار از واحد بهداشت خانواده و بیماری ها اقدام کردیم.

دکتر نجفی مقدم پیشنهاد کرد: در راستای همکاری های برون بخشی، بستر های ارتباطی  لازم و مشخص بین همه دست اندرکاران مبارزه با کرونا  برای مقابله با اپیدمی های بعدی طراحی شود.

وی اظهار داشت: زمانی که اطلاعات صحیح و با سرعت زیاد منتشر شود؛ اقدام و پاسخگویی مناسب هم بوجود می آید و رسیدن به این هدف بجز با ایجاد بسترهای ارتباطی مشخص امکان پذیر نخواهد بود. لازم به ذکر است در این راستا اتاق فکر معاونت بهداشت اقدام به راه اندازی اولین شبکه تفکر سلامت نیز کرده است.

دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر