• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری کمیته اجرایی همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و گروه خودروسازی سایپا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱ |

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کمیته اجرایی تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و گروه خودروسازی سایپا را برگزارکرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – کمیته اجرایی تفاهم نامه همکاری با گروه خودروسازی سایپا، به منظور هماهنگی و تبادل نظر، با حضور دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر متولیان معاون تحقیقات دانشگاه، دکتر حمیدرضا بهروان معاون توسعه و نیروی انسانی گروه خودرو سازی سایپا، دکتر فرشاد رئیس مرکز تحقیقات بهداشت کار دانشگاه، دکتر آموزنده معاون اجرایی و مهندس محبوبه نجاریان رئیس گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت، شنبه 31 خرداد در دفتر معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر عشرتی، در خصوص اهمیت ارتباط نزدیک و بیشتر با صنایع برای اجرای بهتر تمامی برنامه‌های سلامت محور در صنایع؛ به عنوان بخش بزرگی از جامعه تحت پوشش نکاتی را عنوان کرد و گفت: با توجه به شرایط پیش آمده در کشور و به‌دلیل پاندمی کرونا، مشخص شد که برقراری ارتباط نزدیک با صنایع، برای اجرای برنامه های بهداشتی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت در صنایع، می‌تواند به‌عنوان اولین گام معاونت بهداشت در همکاری با صنایع باشد.

سپس دکتر بهروان، هدف گروه خودروسازی سایپا در انعقاد این تفاهم نامه را استفاده از توان و ظرفیت‌های دانشگاه برای ارتقای سطح سلامت کارکنان مجموعه سایپا عنوان بیان کرد و اظهار داشت: گروه خودروسازی سایپا، علاقه‌‍مند است که این تفاهم نامه هرچه سریعتر اجرایی شود.

دکتر فرشاد، ضمن قرائت متن تفاهم نامه، بندهای مختلف آن را تشریح نمود.

در ادامه هر یک از شرکت‌کنندگان، پیشنهادات و نظرات خود را در خصوص راهکارهای مناسب، برای اجرای هرچه بهتر تفاهم نامه بیان کردند.

در خاتمه مقرر شد هر یک از معاونت‌های حاضر در جلسه، یک نماینده جهت شرکت در کمیته اجرایی تفاهم‌نامه معرفی کنند و برنامه‌های هر خانه یک پایگاه سلامت، دوره‌های آموزشی، انجام کارهای تحقیقاتی در اولویت کار کمیته قرار گیرد.

دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر