• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

بازدید رئیس اداره سلامت نوجوانان و جوانان وزارت بهداشت از حوزه امتحانات نهایی شمال‌غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۳۱ |

رئیس اداره سلامت نوجوانان و جوانان وزارت بهداشت و معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش منطقه ۲ تهران از نحوه اجرای پروتکلهای بهداشتی امتحانات نهایی بازدید کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت - با توجه به شیوع اپیدمی کووید ۱۹ و برنامه بازگشایی مدارس و با هدف بازدید از چگونگی اجرای دستورالعمل حوزه های امتحانی، سه شنبه 27 خرداد، بازدید مشترکی توسط مسئولین وزارت بهداشت، آموزش و پرورش منطقه دو تهران و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از دبیرستان هدی انجام شد.

در این بازدید دکتر گلایول اردلان؛ رئیس اداره سلامت نوجوانان و جوانان وزارت بهداشت، رحمت الله حضرتی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش منطقه ۲ تهران به همراه تیم همراه و همچنین دکتر جواد گلشنی اصل و مهرانگیز سرتیپی زاده؛ به ترتیب سرپرست گروه و کارشناس سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه ایران حضور داشتند.

نظارت بر نحوه حضور، ورود و غربالگری دانش آموزان در حوزه امتحانی، علامتگذاری فاصله‌گذاری اجتماعی، پیش‌بینی ماسک و دستکش غربالگری، وجود مواد ضدعفونی کننده، نصب پلاکارد و پوسترهای آموزشی، تعبیه اتاق قرنطینه، استفاده از وسایل حفاظت فردی و فضای اتاق آزمون دانش آموزان در زمان امتحان از موارد بررسی شده در این بازدید بود.

سپس جلسه ای در خصوص چگونگی نظارت و اجرای دستورالعمل های بازگشایی مدارس در سالن اجتماعات مدرسه برگزار شد و دکتر اردلان، ضمن تشکر از همکاری مدیر و سایر مسئولین آموزش و پرورش، توضیحاتی در خصوص نحوه‌ی اجرای پروتکل‌های بهداشتی ارائه و به سوالات مطرح شده در این خصوص پاسخ داد. همچنین با توجه به پیشنهادات و موارد مطرح شده و در خصوص اجرای برنامه های مشترک در این حوزه بحث و تبادل نظر شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر