• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری اولین کلاس‌آموزشی حین ازدواج آنلاین در کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۲۷ |

معاونت بهداشت، اولین جلسه آموزشی حین ازدواج آنلاین در کشور را دوشنبه 26 خرداد برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - اولین جلسه آموزشی حین ازدواج آنلاین در کشور، دوشنبه 26 خرداد برای گروه هدف زوجین هنگام ازدواج و با حضور خانم مطلق؛ مربی کلاس‌های آموزش حین ازدواج برگزار شد.

آشنایی یا آناتومی دستگاه تناسلی آقایان و بانوان – آشنایی با فرآیندهای باروری و جنسی – ارائه مطالب درباره بارداری و قاعدگی – نکاتی درباره سقط جنین – پیش نیازهای رابطه‌ی جنسی خوشایند و  چرخه‌ی پاسخ جنسی از موضوعات ارائه شده در این جلسه بود.

دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت و رئیس کمیته اجرایی استانی آموزش‌های هنگام ازدواج، ضمن تأکید بر استفاده از تمامی ظرفیتها در راستای تحکیم بنیان خانواده خاطرنشان کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در زمینه کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ( طلاق) و نیز بند چهارم سیاست‌های کلی جمعیت و بند دهم سیاست‌های کلی خانواده؛ این کمیته با هدف تحکیم بنیان خانواده و افزایش رضایتمندی از زندگی زناشویی در راستای رفع چالش‌های اجرایی برنامه مشترک بین‌دستگاهی آموزش و مشاوره هنگام ازدواج، تشکیل شد و اجرای برنامه‌های فنی و علمی، در دستور کار قرار گرفت.

گفتنی است، دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، به عنوان رئیس کمیته استانی آموزش‌های هنگام ازدواج از سوی وزارت متبوع انتخاب شده است.

دفعات مشاهده: 66 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر