• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری وبینار راه اندازی اولین شبکه تفکر سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۲۱ |
وبینار هماهنگی راه اندازی اولین شبکه تفکر سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران، توسط اتاق فکر معاونت بهداشت برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت به منظور راه اندازی اولین شبکه تفکر سلامت دانشگاهی، چهارشنبه 21 خرداد  وبیناری با حضور دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت، دکتر طیبه نجفی مقدم رئیس شورای اتاق فکر، دکتر مینو علیپوری سخا و مژگان مداحی اعضای معاونت بهداشت و همچنین مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز تابعه برگزار شد.

در این وبینار که با موضوع هماهنگی جهت راه اندازی شبکه تفکر سلامت در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، ابتدا دکتر عشرتی اهمیت راه اندازی اتاق فکر و ایجاد شبکه تفکر سلامت در سطح دانشگاه را تشریح و اهداف جلسه را بیان نمود.

در ادامه دکتر نجفی ضمن معرفی اتاق فکر و بیان تاریخچه‌ و ساختار آن، به نحوه‌ی راه اندازی شبکه تفکر در سیستم اشاره و خاطرنشان کرد: تفکر سیستمیک منجر به ارتقای سیستم دانشگاهی خواهد شد.
در پایان مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز تحت پوشش دانشگاه، اسامی اعضای هسته فکری و فعالیت‌های اجرایی را اعلام نمایند. همچنین در این وبینار، به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر