• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه اتاق فکر با حضور معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۱ |

جلسه اتاق فکر حوزه بهداشت دانشگاه، با حضور افتخاری دکتر شهنام عرشی معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، یکشنبه 11 خرداد برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – این جلسه با موضوع معرفی فعالیت‌های اتاق فکر معاونت بهداشت، یکشنبه 11 خرداد، با حضور افتخاری دکتر شهنام عرشی معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر طیبه نجفی مقدم مسئول شورای اتاق فکر و دکتر مینو علیپوری سخا و مژگان مداحی؛ اعضای اتاق فکر معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه، دکتر عشرتی به تشریح اهمیت و اقدامات مفید اتاق فکر در ایام کرونا و برنامه ریزی برای پسا کرونا پرداخت.
سپس دکتر نجفی ضمن معرفی اتاق فکر و ذکر تاریخچه آن، پروژه‌های فعلی اتاق فکر معاونت بهداشت و نقش موثر آن در برنامه‌ریزی برای آمادگی در موج بعدی کرونا را تشریح کرد.

دکتر عرشی، ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات مطلوب انجام شده، رهنمودهای ارزشمندی در زمینه فعالیت موثر اتاق فکر در آینده ارایه کرد.

گفتنی است، ابلاغ عضویت افتخاری اتاق فکر معاونت بهداشت از سوی معاون بهداشت دانشگاه به دکتر عرشی تقدیم شد.

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر