• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

پیام دکتر علیرضا آموزنده به مناسبت سالروز فتح خرمشهر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۳ |

دکتر علیرضا آموزنده نوباوه؛ سرپرست کانون بسیج معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت سالروز فتح خرمشهر ، پیامی را صادر کرد. متن این پیام، این گونه است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سوم خرداد ماه یادآور حماسه آفرینی‌ها، رشادت‌ها و دلاوری‌های مردان خالص و پاکی است که حاضر نشدند، وجبی از دامان خاک مامِ وطن را به دست دشمن بسپارند. آنان که حسین وار در راه آزادی و آزادگی از وجود گذشتند.
دریادلانی که با شجاعت، شهامت، از خودگذشتگی و ایستادگی، با توکل به خدا؛ بلندترین و ناممکن‌ترین فرازها را غیورانه فتح نمودند و در راه دفاع از شرف و ارزش‌های این مرز و بوم، با صلابت و  استوار ایستادند و به سرافرازیِ ماندگار پیوند خوردند.

آزادسازی خرمشهر تاریخ پرافتخار و بلند مقاومت ملتی را روایت می‌کند؛ که بی منت و بی ادعا، با روحیه‌ی جهادی و شهادت طلبی، تا پای جان در میدان نبرد جنگید؛ تا امنیت، آرامش و پیروزی را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.
بر همه ما فرض است تا یاد کنیم و گرامی بداریم رشادت‌ها و جانفشانی‌های دلیرمردانی که در تاریخ پر فراز و نشیب این
انقلاب، با تکیه بر قدرت لایزال الهی، حماسه‌ای عظیم و نقطه‌ی عطفی؛ همچون آزادسازی خرمشهر قهرمان را رقم زده و در آن دوران حساس، معادلات قدرت‌های استکباری جهان را بهم ریختند.

امسال، تقارن ارزشمند روز جهانی قدس، به عنوان نماد ظلم‌ستیزی و مبارزات ضد صهیونیستی امت اسلامی، با سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس و روز مقاومت، ایثار و پیروزی؛ بیانگر پیوند عمیق و معنادار آرمان قدس شریف با ارزش‌های ناب انقلاب اسلامی است.

همان گونه که رزمندگان دوران دفاع مقدس با اقتداء به حضرت امام خمینی«ره» و با محوریت رکن رکین ولایت فقیه در سوم خرداد ۱۳۶۱ موفق به خلق حماسه‌ی بی‌بدیل فتح خرمشهر شدند، اینک همان فرزندان انقلاب اسلامی و نسل‌های بعد از آن، با تأسی به روح ایمان، خودباوری و اتکال به خداوند قادر متعال، تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری «مدظله العالی» را سرلوحه‌ی کار خویش قرار داده‌اند.
نسل آگاه، متعهد و انقلابی ضمن تلاش برای پیشرفت در عرصه‌های مختلف، بیش از هر زمان دیگری در تداوم راه باشکوه شهیدان انقلاب اسلامی و به ویژه سپهبد شهید، حاج قاسم سلیمانی مصمم هستند و تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی و تحقق آرمان قدس شریف از پا نخواهند نشست.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای گرانقدر، این مناسبت سترگ، خاطره انگیز و غرور آفرین را به ملت بزرگ ایران به ویژه جانبازان، آزادگان سرافراز و خانواده معظم شهدا، فعالان عرصه‌ی سلامت کشور و خانواده عزیز معاونت بهداشت دانشگاه تبریک عرض می نمایم.

توفیق روزافزون همه ملت ایران، در پاسداری از آموزه‌های این حماسه‌ی بزرگ و حفظ آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و شهدای عزیز را از پروردگار متعال خواستارم.

دکتر علیرضا آموزنده نوباوه
سرپرست کانون بسیج جامعه پزشکی معاونت بهداشت دانشگاه

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر