• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز ملی جمعیت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳۰ |

دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در پیامی روز جمعیت را تبریک گفت.

روابط عمومی معاونت بهداشت - به دنبال ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری در سال 1393، سی‌ام اردیبهشت ماه، "روز ملی جمعیت" نامگذاری شد.

دکتر بابک عشرتی، ضمن تبریک روز ملی جمعیت، ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت کشور توسط مقام معظم رهبری، را راهگشای مباحث و سیاست‌های جمعیتی دانست که ضمن توجه به ضرورت تغییر سیاست‌های جمعیتی، به ابعاد مختلف جمعیتی با در نظر داشت کمیت و کیفیت جمعیت پرداخته است.

معاون بهداشت بیان داشت: موفقیت اجرای سیاست‌های ابلاغی جمعیت، مستلزم شناخت درست از تحولات جمعیتی است و اظهار امیدواری کرد: با تقویت عملکرد این معاونت و انجام تحقیقات تخصصی و عمیق در این خصوص، در شناخت عمیق‌تر وضعیت جمعیت در ایران و اجرایی شدن این سیاست ها، بیشتر و موثرتر قدم برداریم.

وی در پایان گفت: امید است با اتکال به خداوند متعال و با اجرای سیاست‌های کلی جمعیت موفق به ارتقای‌ پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت کشور سرافراز ایران شویم.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر