• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس وزارتی بازگشایی مدارس استان تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳۰ |

جلسه ویدئو کنفرانس وزارتی بازگشایی مدارس استان تهران، با حضور مدیران دانشگاه، آموزش و پرورش و شهرداری تهران برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - با حضور مدیران دانشگاه، آموزش و پرورش و شهرداری تهران، جلسه ویدئو کنفرانس وزارتی بازگشایی مدارس استان تهران، دوشنبه 29 اردیبهشت برگزار شد.

این جلسه با حضور  دکتر محمد میرزایی معاون فنی، دکتر فرهاد فیروز بخت مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، دکتر معصومه گشتایی مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت و همچنین محمدی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل و صیف رئیس اداره سلامت شهرداری تهران و حیدری رئیس اداره سلامت  شهرستانهای استان تهران، مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.

دکتر سید حامد برکاتی مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت متبوع و دکتر محسن بیگی مدیر کل دفتر سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش، در خصوص دستورالعمل بازگشایی مدارس و حوزه‌های امتحانی مطالبی را ارائه دادند و حاضرین در خصوص چالش ها و راهکارها، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است، مسئولان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس حوزه تحت پوشش دانشگاه نیز در این جلسه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر