• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه استانی بررسی چالش‌ها و پیشنهاد‌های موثر در آستانه بازگشایی مدارس استان تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۹ |

روابط عمومی معاونت بهداشت - جلسه بررسی چالش‌ها و پیشنهاد‌های موثر در آستانه بازگشایی مدارس استان تهران و برگزاری آزمون‌های نهایی دانش آموزان، با حضور مدیران و کارشناسان معاونتهای بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی ایران و تهران برگزار شد.

جلسه بررسی چالش‌ها و پیشنهاد‌های موثر در آستانه بازگشایی مدارس استان تهران با حضور دکتر فرهاد فیروزبخت و دکتر نرجس توکلی کیا، به ترتیب مدیران سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه های علوم پزشکی ایران و تهران و مهرانگیز سرتیپی زاده و زهرا آقامیری رئیس گروه نوجوانان جوانان مدارس معاونتهای بهداشت دانشگاه های ایران و تهران، یکشنبه 28 اردیبهشت تشکیل شد.

در این جلسه مرور دستورالعمل های وزارتی ابلاغ شده بازگشایی مدارس و حوزه های امتحانی و نیز و برگزاری آزمون‌های نهایی دانش آموزان، بررسی چالش ها و ارائه پیشنهادهای اصلاحی و همچنین چک‌لیست ارزیابی مدارس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آمادگی و هماهنگی دانشگاه‌های فوق‌الذکر جهت طرح سوالات و مشکلات احتمالی در وبینار وزارتی 29 اردیبهشت یکی از اهداف این جلسه بود که محقق شد. همچنین در خصوص بازدید از 10 درصد مدارس بازگشایی‌شده تحت پوشش و چگونگی ارائه گزارش و راه‌کارها بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 14 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر