• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۷ |

دکتر بابک عشرتی: روابط عمومی به عنوان عنصر اصلی در ارتقا و پیشرفت هر سازمانی، جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی‌یابد، چرا که، روابط عمومی آینه‌ی تمام نمای هر سازمانی است.

دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، با صدور پیامی، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی و هفته‌ی پیش‌روی آن را به تلاشگران عرصه‌ی اطلاع‌رسانی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر بابک عشرتی، در این پیام آورده است:

ن و القلم و ما یسطرون

مقام معظم رهبری (مدظله العالی): "روابط عمومی، بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسایلی است که در آن نهاد می‌گذرد".

امروزه، روابط عمومی نه به عنوان یک سامانه‌ی تشریفاتی و حتی اجرایی؛ بلکه به عنوان یک سامانه‌ی مشورتی و مدیریتی و به عنوان عنصر اصلی در ارتقا و پیشرفت هر سازمانی، جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی‌یابد، چرا که، روابط عمومی آینه‌ی تمام نمای هر سازمانی است.

در عصر حاضر، روابط عمومی ابزار دست مدیریت نیست؛ فلسفه‌ی مدیریت است؛ اگر ناکارآمد شود، مدیریت فرسوده و ناکارآمد می‌شود.

باور من این است که هرگاه مروری بر سرگذشت سازمانها، نهادها و گروه‌های اجتماعی موفق ـ در هر کشوری ـ داشته باشیم، حتماً ردپای تفکر ارتباطی و روابط عمومی‌ای کاردان، متبحر و توانمند را خواهیم یافت.

روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی و هفته‌ی پیش‌روی آن، فرصتی است مبارک؛ تا همه با هم، برای توسعه‌ی ارتباطات اجتماعی و غنای معنوی و ارزشی این حرفه‌ی ارزشمند، با تقویت حضور مدیرانی دانایی‌محور و تحول‌طلب، از یک سو و رعایت اخلاق حرفه‌ای در عملکرد خود و بها دادن روز‌افزون به نظام آزاد ارتباطات و اطلاعات از سویی دیگر، تلاش نموده و جایگاه این حرفه را در جامعه‌ی آرمان‌خواه و اسلامی خود تثبیت نماییم.

خدمات ارزشمند و کوشش خردمندانه دست‌اندرکاران حوزه‌ی ارتباطات و روابط عمومی، که در جهت ایفای رسالت خطیر اطلاع‌رسانی و تنویر افکار عمومی و تسهیل خدمت‌رسانی به مردم گام بر‌می‌دارند؛ قابل تقدیر است.
  شکی نیست مدیران و کارشناسان روابط عمومی با اطلاع‌رسانی و اطلاع‌یابی و انعکاس به موقع مسائل، مشکلات و نیازهای مخاطبین؛ مدیران را در فرآیند مهم تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی یاری می‌نمایند و ما نیز قدردان این تلاش حرفه ای و حساس روابط عمومی ها هستیم.

با امید به اینکه با استعانت از درگاه حضرت باریتعالی، با نگاه مخاطب‌محوری و پاسخگویی، از طریق به‌کارگیری روش‌های ارتباطی مؤثر، در راستای اعتلای نظام سلامت کشور و نیز خانواده‌ی بزرگ و عزیز معاونت بهداشت دانشگاه و اهمیت این مجموعه نزد افکار عمومی و ارتقای منزلت آن، توفیق روزافزون حاصل شود.

دکتر بابک عشرتی
معاون بهداشت دانشگاه

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 27 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر