• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

تلاش شبانه روزی حوزه‌ی بهداشت در اجرای بسیج ملی مقابله با کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۳ |

دکتر بابک عشرتی: کارشناسان و بازرسان خدوم حوزه‌ی بهداشت دانشگاه، تا پایان 22 اردیبهشت، در اجرای بسیج ملی مقابله با کرونا؛ با انجام 40.419 بازرسی، 1585 واحد متخلف را پلمپ کردند./ نظارت بر دفن 612 جان‌باخته بیماری کرونا و گندزدایی 1044 آمبولانس نیز انجام شده است.

روابط عمومی معاونت بهداشت از آغاز اجرای بسیج ملی مقابله با کرونا (11 اسفند 98) تا پایان دو‌شنبه 22 اردیبهشت امسال، 40.419 بازرسی از اماکن عمومی، پلمپ 1585 واحد متخلف و نظارت بر دفن 612 جان‌باخته بیماری کرونا، توسط بازرسان پرتوان حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت انجام شد.

دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت، ضمن تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل‌ها و امکانات برای ارائه‌ی خدمات مطلوب در بسیج ملی مقابله با کرونا، خاطرنشان کرد: تشدید نظارت بر مراکز تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی از جمله نانوایی‌ها، رستوران‌ها و فروشگاه‌های زنجیره ای نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و نظافت و گندزدایی سطوح آموزش و پیگیری خانواده مبتلایان به COVID-19 با مراجعه به درب منازل و همچنین آموزش به نمایندگان ارگانها و سازمان‌های مختلف و نظارت بر نحوه‌ی گندزدایی سطوح، ابزار و وسایل از جمله: سامانه‌های حمل و نقل عمومی و فرودگاه مهرآباد از جمله فعالیت‌هایی است که توسط بازرسان این حوزه، با نهایت دقت انجام می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: با گذشت 71 روز از اجرای بسیج ملی مقابله با کرونا، تعداد 33.897 مرکز و امکنه عمومی تحت پوشش این معاونت، پروتکل گندزدایی را رعایت و تعداد 35.893 مرکز و امکنه نیز پوستر رعایت بهداشت فردی و شستشوی دستها را نصب کرده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: تا 23 اردیبهشت سال جاری، تعداد 1044 آمبولانس انتقال بیماران و اجساد مبتلا به کرونا، با نظارت کارشناسان بهداشت محیط حوزه‌ی تحت پوشش، گندزدایی شده است. همچنین برای پیشگیری از انتقال بیماری، با پیگیری و آموزش‌های، بازرسان پر تلاش و خدوم معاونت بهداشت دانشگاه، 576 امکنه نیز اقدام به حذف عرضه قلیان نموده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای ارزنده‌ی، کارشناسان حوزه‌ی معاونت بهداشت در ایام نوروز، گفت: سامانه پاسخگویی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان است.

دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر