• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از خدمات پرسنل مراکز جامع خدمات 16 ساعته

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۴ |

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور قدردانی از خدمات پرسنل مراکز 16 ساعته کرونا در مراکز جامع سلامت کن و والفجر حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت روز شنبه 13 اردیبهشت ۱۳۹۹ از مراکز جامع سلامت کن و والفجر، بازدید  و از خدمات همکاران تقدیر کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه از بخشهای پذیرش و نمونه گیری ویروس کرونا، آزمایشگاه، مراقبت  سلامت، غربالگری و مرکز پاسخگویی سامانه ۴۰۳۰ بازدید و از تلاش و خدمات پرسنل در بحران کرونا تقدیر کردند.

در این بازدید ضمن بررسی مشکلات و موانع در مسیر ارائه خدمات و قدردانی از تلاش بی وقفه همکاران، مقرر شد باهماهنگی مدیران مراکز بهداشت غرب و شمال غرب تمهیداتی جهت اصلاح فرآیندها، غربالگری هوشمند و افزایش بهره وری در نظر گرفته شود.

دکتر کوهپایه زاده در خصوص وضعیت استخدامی پرسنل خط مقدم مبارزه با کرونا اعلام کرد: برای این برنامه با هماهنگی وزارت بهداشت و سازمان استخدامی کشوری در حال پیگیری هستیم.

لازم به ذکر است مراکز جامع خدمات ۱۶ ساعته دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور شناسایی، پذیرش ، ارائه آموزشهای مناسب وخدمات بهتر به بیماران کرونایی و خانواده های ایشان فعال شده است .

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر