• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

کسب رتبه‌ی پنجم کشوری در غربالگری بیماری COVID-19 و رضایتمندی بیش از 98 درصد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۷ |

دکتر بابک عشرتی: معاونت بهداشت، با انجام غربالگری بیماری COVID-19 برای بیش از 70 درصد کل جمعیت تحت پوشش دانشگاه، (دو میلیون و 840 هزار نفر)، رتبه‌ی پنج کشوری را به دست آورد./ کسب رضایتمندی بیش از 98 درصدی از ارائه خدمات در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، از افتخارات این معاونت است.

روابط عمومی معاونت بهداشت – دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه در مصاحبه با مهندس مهدی عرب؛ سردبیر مجله صحت، ضمن قدردانی از تلاشگران حوزه‌ی بهداشت در غربالگری بیماری COVID-19 گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، با همت بهورزان و مراقبان سلامت دانشگاه، تا آخرین روز از هفته‌ی سلامت، با جمعیتی بالغ بر دو میلیون و 840 هزار نفر تماس تلفنی گرفته شد و از وضعیت سرپرست و اعضای خانوار در خصوص بروز علائم بیماری کووید 19 پرسش و در پرونده الکترونیک فرد ثبت شد.
وی افزود: این معاونت با انجام غربالگری برای بیش از 70 درصد کل جمعیت تحت پوشش دانشگاه، رتبه‌ی پنجم کشوری را از آن خود کرد و این به خاطر این است که چهار دانشگاه علوم پزشکی پیشتاز ( اصفهان، شیراز، تبریز و شهید بهشتی) جمعیت تحت پوشش بالاتر و بیشتری نسبت به دانشگاه علوم پزشکی ایران دارند.

معاون بهداشت دانشگاه تأکید کرد: در صورتی که افراد دارای علائم این بیماری باشند، به مراکز 16 ساعته ارجاع و روند درمان توسط مراقبان سلامت و بهورزان پیگیری می‌شود.
دکتر عشرتی اظهار داشت: امید است با همت شبانه‌روزی کارکنان حوزه بهداشت در روزهای آتی، غربالگری کرونا برای کل جمعیت تحت پوشش به اتمام برسد.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: گفتنی است افرادی که در سامانه سلامت اقدام به خود اظهاری کرده‌اند، مراقبان سلامت بر اساس محل سکونت با آنها تماس تلفنی برقرار کرده و از وضعیت سلامتی آنان مطلع می‌شوند و مواردی که نیاز به پیگیری دارند با ارجاع به مراکز 16 ساعته ادامه روند درمان آنان انجام خواهد شد.

دکتر عشرتی خاطرنشان کرد: تعداد 14 مرکز 16 ساعته در این دانشگاه به ارائه خدمات کرونا می پردازند که در شهرستان‌های تحت پوشش ( شهریار، رباط‌کریم، بهارستان، ملارد و قدس ) و همچنین در سطح شهر تهران، این  مراکز فعال شده است.

وی تصریح کرد: در طرح سنجش رضایت از ارائه خدمات از طریق سامانه‌ی پیامکی وزارت متبوع، حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت، رضایت‌مندی 98 درصدی را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرد.

دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر