معاونت بهداشتی- معرفی گروه
معرفی گروه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۷ | 
شرح وظایف گروه بهبود تغذیه جامعه
در کنفرانس جهانی غذا در سال 1974 تامین امنیت غذایی جهان عمدتا در گروی افزایش تولید و عرضه غذا دیده شد و برای اولین بار تامین غذای کافی به عنوان یک حق انسانی مطرح شد. در یک دهه بعد بانک جهانی مقوله امنیت غذایی را دسترسی همه افراد جامعه در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن زندگی سالم و فعال تعریف کرد.در نشست جهانی غذا در سال 1996 دسترسی آسان به غذای کافی و مقوی که نیازهای غذایی یک انسان سالم و فعال را به طور مستمر برآورده کند، مورد تائید قرار گرفت.
در تعریف امنیت غذایی سه مقوله ( موجود بودن غذا)، ( دسترسی به غذا) و ( پایداری در دریافت غذا) محورهای اصلی هستند.
شرط اصلی سالم زیستن تغذیه صحیح است. تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. تعادل به معنی مصرف مقدار کافی از مواد مورد نیاز یرای حفظ سلامت بدن است و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی از هر 6 گروه غذایی اصلی.
 
آشنایی با اعضای گروه: ارتباط با گروه:

لیلا فرزاد

سرپرست گروه بهبود تغذیه جامعه

کارشناس گروه:


 
   

آدرس:
خیابان جمهوری اسلامی - تقاطع خیابان حافظ - ساختمان پردیس حافظ طبقه سوم - معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران - گروه بهبود تغذیه جامعه

تلفن: 66752900 (داخلی 167)

تلفکس:
66701068 

 
نشانی مطلب در وبگاه معاونت بهداشتی:
http://iums.ac.ir/find.php?item=27.36506.66109.fa
برگشت به اصل مطلب