برگزاری جلسه گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۰ |
معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی برنامه‌های نظارتی گروه بهداشت حرفه‌ای حوزه‌ی تحت پوشش را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – جلسه هماهنگی برنامه‌های نظارتی گروه بهداشت حرفه‌ای به منظور حساس‌سازی و یکسان‌سازی اجرای برنامه‌ها، با حضور کارشناسان مسئول بهداشت حرفه‌ای و کارشناسان برنامه‌های شبکه‌ها و مراکز تحت پوشش معاونت بهداشت، شنبه 9 آذر 98 در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس محبوبه نجاریان، رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت، درخصوص لزوم اجرای دقیق برنامه‌های ابلاغی و اعلام گزارش اقدامات انجام شده در شبکه‌ها و مراکز نکاتی را عنوان کرد.

سپس مهندس حسین مشفق، ضمن مرور برنامه مدیریت حوادث شیمیایی و تاکید بر تشدید نظارت‌ها، در خصوص انجام اقدامات پیشگیرانه در واحدهای صنعتی در زمان بروز حوادث شیمیایی و وظایف بازرسان بهداشت حرفه‌ای در قبل و بعد از وقوع حوادث شیمیایی در واحدهای تحت پوشش، مطالب جامع و مهمی را ارئه داد.

همچنین چک لیست‌های پایش شرکت‌‎های ارائه دهنده خدمات بهداشت حرفه‌ای و مراکز خصوصی طب کار، در حین ارائه خدمات در واحدهای صنعتی و چک لیست ارزیابی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع، بازنگری شد و اصلاحاتی در آنها انجام شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر