برگزاری کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر برای مربیان کلاس‌های آمادگی زایمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۰ |

معاونت بهداشت، کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر را برای مربیان کلاس‌های آمادگی زایمان، برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر برای مربیان کلاس‌های آمادگی زایمان، با همکاری شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، شنبه 9 آذر  برگزار شد.

به دلیل اهمیت کلاس‌های آمادگی زایمان و نقش مهم این کلاس‌ها در آموزش موثر مادر باردار و لزوم آموزش عملی کلیه مربیان کلاس‌های آمادگی زایمان، چهار کارگاه یک روزه عملی طراحی شد؛ که کارگاه اول در مرکز بهداشت شمال‌غرب تهران و کارگاه دوم در شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد.

کارگاه سوم با حضور مربیان کلاس های آمادگی زایمان شبکه‌های بهداشت و درمان رباط‌کریم و بهارستان، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، شنبه 9 آذر برگزار شد.

اهم مطالب مطرح شده‌ی عملی در این کارگاه، شامل این موارد بود:
  1. اهمیت تماس پوست با پوست مادر و نوزاد در ساعت اول تولد و شروع تغذیه با شیر مادر در ساعت اول تولد
  2. وضعیت‌های شیردهی صحیح و مشکلات شایع شیردهی
  3. تکنیک های شیردوشی  و نگهداری شیر مادر
  4. نحوه تغذیه شیرخوار با کاپ بر اساس ضرورت پزشکی
  5. اهمیت انجام مراقبت کانگرویی و نحوه انجام آن kmc
  6. نحوه مراقبت های تغذیه ای در نوزادان نزدیک ترم
  7. نحوه بررسی دقیق علائم کفایت شیر مادر
کارگاه با نمایش فیلم و به‌صورت عملی اجرا و کلیه شرکت کنندگان با مولاژ موارد مطرح شده را تمرین کردند.

قابل ذکر است، کارگاه آخر آموزش مربیان کلاس‌های آمادگی زایمان، در 23 آذر سال جاری در شهرستان بهارستان برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر