بازدید نماینده دفتر unisef در ایران از باشگاه دختران نوجوانان افق

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۹ |

مندیب اوبرایان؛ نماینده‌ی دفترunisef  در ایران و ژیل شوالیه؛ معاون وی به همراه کارشناسان وزارت بهداشت، از باشگاه دختران نوجوانان افق بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران - مندیب اوبرایان؛ نماینده‌ی دفترunisef  در ایران و ژیل شوالیه؛ معاون وی به همراه طاهری نخست، سیاری، جوکار، سالارمنش و یگانه فر از کارشناسان وزارت متبوع، چهارشنبه 29 آبان از باشگاه دختران نوجوانان افق بازدید کردند.

بازدیدکنندگان ضمن ارزیابی عملکرد این باشگاه، فعالیتهای انجام شده را مطلوب و مؤثر دانسته و از حوزه‌ی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تقدیر و تشکر کردند.

گفتنی است، باشگاه نوجوانان افق مرکز بهداشت غرب تهران؛ یکی از هفت باشگاه نوجوانان کل کشور بوده که به لحاظ عملکردی و کیفیت ارایه خدمات دارای رتبه اول می باشد. این باشگاه، از سال 1395 راه‌اندازی شده و تاکنون بالغ بر 600 نوجوان را تحت پوشش داشته و آموزش داده است.

توضیح اینکه، باشگاه‌های سلامت نوجوانان با توانمندسازی نوجوانان در مهارت‌های زندگی، مهارت نه گفتن و توانایی مقابله با رفتارهای پرخطر، در راستای مهار اپیدمی بیماری ایدز راه‌اندازی شده‌اند.

دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر