اطلاعیه برگزاری آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان احراز مسئولیت فنی شرکت‌های خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۵ |

به اطلاع آن دسته از شرکت های متقاضی دریافت / تمدید مجوز خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی می رساند آزمون تعیین صلاحیت مسئولین فنی شرکت های مذکوردر حوزه  تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، از ساعت 14 الی 15 بعد از ظهر روز شنبه مورخ 98/09/16 در محل ستاد معاونت بهداشتی این دانشگاه واقع در تهران ، خیابان جمهوری اسلامی تقاطع خیابان حافظ پلاک 252ساختمان سابق وزارت بهداشت ،طبقه سوم برگزار خواهد گردید.

در این راستا یاد آور می گردد:
الف- معرفی مسئولین فنی باید به شکل مکتوب و ارائه مستندات لازم شرکت ها  حداکثر تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 98/9/12 صورت گیرد.
ب- سئوالات به صورت تستی چهارگزینه ای بوده و تعداد آن 40 سئوال می باشد.
ج- سئوالات فاقد نمره منفی است.
د- شرط قبولی در آزمون کسب  حداقل 60 درصد نمره کل می باشد.

با آرزوی قبولی و موفقیت

گروه بهداشت محیط
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر