دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

برگزاری اولین همایش اصول تغذیه در کیترینگ های هواپیمایی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۷ | 

اولین همایش اصول تغذیه در کیترینگ های هواپیمایی به همت دفتر بهبود تغذیه جامع وزلرت بهداشت با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن اندیشه مرکز بهداشت غرب در تاریخ 25 آبان ماه 1398 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت _ در ابتدای این مراسم آقای دکتر بحر العلوم معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه ایران ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین حاضر از کترینگ های هواپیمایی از دانشگاه ایران با برگزاری این همایش به عنوان دانشگاه پیشرو در بحث بهبود تغذیه کارکنان پروازی و غیر پروازی و مسافرین نام برد.
مهندس دهقان (معاون امور بین الملل سازمان هواپیمایی) ضمن اشاره به همکاری های خوب بین سازمان هواپیمایی در بحث کیترینگ ها با وزارت بهداشت گفت: شرکت های بزرگ مانند ماهان و آسمان در کیترینگ های هواپیمایی، پیشرو در ارائه خدمات به مسافرین هستند . خدمات کترینگ ها در پرواز چند وجه دارد، یک وجه اصلی آن بحث امور ایمنی و بهداشتی غذا می باشد که همکاری مناسبی با وزارت بهداشت در حال اجرا است که طبق پروتکل ها خدمات لازم ارائه می دهند.
در ادامه آقای دکتر نوبخت (از دفتر بهبود تغذیه جامعه) در خصوص اهمیت در اصل تغذیه سالم کارکنان غیر پروازی و ضرورت نکات تغذیه ای جهت پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر مطالبی در قالب معرفی گروه های غذایی و لزوم کاهش مصرف قند و نمک و چربی تاکید نمود.

سپس خانم دکتر زراتی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص نحوه تغذیه کادر پرواز و اصول تغذیه ای که در پیشگیری از بیماری های شغلی این قشر تاثیر گذار است ، مطالب علمی ارائه کرد.

آقای دکتر سلیمانی (مشاور ریاست سازمان هواپیمایی کشوری) ضمن ارائه تاریخچه صنعت کیترینگ در ایران در مورد فرآیند تهیه غذا در کیترینگ های شرکت های هواپیمایی مطالبی ارائه داد.

دکتر عزتیان (مدیر برنامه های بهبود تغذیه در مراکز جمعی) در مورد HSEN (ایمنی ، بهداشت محیط زیست و تغذیه) مطالبی را برای حاضرین بیان نمود.
 در انتها از مدیران و مشاوران و اساتید مدعو و فعالان برگزاری همایش با اهدا لوح تقدیر و هدایایی تقدیر به عمل آمد.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر