برگزاری کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر برای پرسنل مراقب مادر و نوزاد بیمارستان پارسیان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۴ |
معاونت بهداشت، کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر را برای پرسنل مراقب مادر و نوزاد بیمارستان فوق تخصصی پارسیان برگزار کرد.
روابط عمومی معاونت بهداشت - کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر، دوشنبه13 آبان، با همکاری بیمارستان فوق تخصصی پارسیان برای مراقبان مادر و نوزاد برگزار شد.
اهم مطالب مطرح در کارگاه به شرح زیر می باشد:
  1. اهمیت تماس پوست با پوست مادر و نوزاد در ساعت اول تولد و شروع تغذیه با شیر مادر در ساعت اول تولد
  2. وضعیت‌های شیردهی صحیح و مشکلات شایع شیردهی
  3. تکنیک‌های شیردوشی و نگهداری شیر مادر
  4. نحوه تغذیه شیرخوار با کاپ بر اساس ضرورت پزشکی
  5. نحوه مراقبت‌های تغذیه ای در نوزادان نزدیک ترم
  6. نحوه بررسی دقیق علائم کفایت شیر مادر
کارگاه با نمایش فیلم و به‌صورت عملی  اجرا و کلیه شرکت کنندگان با مولاژ موارد مطرح را تمرین کردند.

قابل ذکر است در سال جاری اجرای کارگاه‌های برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر با تاکید بر افزایش مهارت پرسنل در انجام مشاوره شیردهی و رفع مشکلات شیردهی است و مباحث تئوری کارگاه بصورت مجازی اجرا می شود.

دفعات مشاهده: 57 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر