13 آبان؛ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۳ |

13 آبان نماد طمع ورزی آمریکا، وابستگی رژیم طاغوت، ایستادگی ایمان متکی به بصیرت، پیشقراولی نسل جوان در صحنه، و شجاعت و جسارت نسل جوان انقلابی است.

13  آبان یادآور سه رخداد بزرگ تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در سال 1343، کشتار دانش آموزان به دست رژیم پهلوی در سال 1357 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام (ره) در سال 1358 است. تأمل و تعمق در واقعه این سه رخداد، نشانگر این واقعیت است که این وقایع در راستای راهبردهای آمریکا و یکه‌تازی کاخ سفید در راهبری رژیم پهلوی و تنظیم محاسبات و سیاست‌های نظام منفور شاهنشاهی صورت پذیرفته است و اقدام انقلابی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) در 13 آبان‌ماه سال 1358 واکنش جامعه انقلابی ایران به استبداد استکبار جهانی بود.

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر