بازدید مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اراک از آزمایشگاه مرجع سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲ |

با توجه به پیشتاز بودن آزمایشگاه مرجع سلامت معاونت بهداشت دانشگاه در سطح کشور، مسئولین آزمایشگاه بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی اراک، از این آزمایشگاه بازدید کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت - مسئول فنی و معاون اجرایی آزمایشگاه بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی اراک، با هدف الگوبرداری از فعالیتهای آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه و با هدف راه‌اندازی و استقرار آزمایشگاه در استان مرکزی، چهارشنبه اول آبان، از این آزمایشگاه بازدید کردند.
در این بازدید، دکتر طاهره دنیوی؛ سرپرست آزمایشگاه مرجع سلامت معاونت بهداشت و هما خیری؛ مسئول فنی بهداشت حرفه‌ای و آنالیز دستگاهی، نیز حضور داشتند.

در ابتدا در خصوص نحوه راه‌اندازی آزمایشگاه بهداشت حرفه‌ای اراک و استقرار تجهیزات آنالیز دستگاهی آن مجموعه و پیاده‌سازی استاندارد 17025 آزمایشگاهها، تبادل اطلاعات لازم صورت گرفت.
همچنین درباره چگونگی انجام کار و فرآیندهای آزمایشگاه بهداشت حرفه‌ای و ارائه خدمت به صنایع تحت پوشش و متقاضیان، نظارت و کنترل کیفی شرکتهای خصوصی ارائه دهنده خدمات بهداشت حرفه‌ای، توضیحات مبسوطی به بازدیدکنندگان داده شد.

در ادامه بازدید جامعی از بخشهای بهداشت حرفه‌ای و آنالیز دستگاهی آزمایشگاه، تجهیزات سنجش عوامل فیزیکی محیط کار و نمونه‌برداری شیمیایی هوای محیط کار طبق استاندارد متدها و استخراج نمونه‌های گرفته‌شده و آماده‌سازی و آنالیز توسط دستگاههای   GC ,GC-MS ,HPLC , LC-MS-MSو ICP و محاسبات و گزارش‌دهی ارائه شد و به تفضیل تجربیات و راهنماییهای مسئولین و کارشناسان آزمایشگاه در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت.

مسئولین آزمایشگاه بهداشت حرفه ای اراک، ضمن تقدیر و تشکر از تعامل و همکاری مطلوب انجام شده توسط معاونت بهداشت دانشگاه، خدمات و فعالیتهای آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران را موثر و بی‌نظیر دانسته و خواستار همکاری و تعامل بیشتر شدند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر