بازدید مدیر کل سازمان جهانی بهداشت از مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاظمیان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در روز دوشنبه 22 مهر 1398 از مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاظمیان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، آقای دکتر تدروس مدیر کل سازمان جهانی بهداشت به همراه جمعی از وزرای بهداشت مدیترانه شرقی، در روز دوشنبه 22 مهر از مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاظمیان (از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت شمال غرب تهران) بازدید به عمل آوردند.
در جریان این بازدید، سرپرست مرکز کاظمیان و سایر اعضای تیم سلامت، ضمن تشریح  سامانه یکپارچه بهداشت، به ارائه توضیحات در خصوص کلیه فرآیندها و خدماتی که در حوزه بهداشت برای گروههای سنی مختلف ارائه می شوند، پرداختند.

گفتنی است که آقای تدروس  به شدت تحت تاثیر نحوه ارائه خدمات و نگهداری اطلاعات و مدیریت اطلاعات سلامت و جمعیت تحت پوشش این مرکز قرارگرفت که باعث افتخار نظام سلامت ایران است. ایشان هم چنین از کلیه دست اندرکان حوزه بهداشت و درمان جمهوری اسلامی ایران تقدیر و تشکر نموده و خاطرنشان کردند که سایر کشورها باید از این برنامه ها و اقدامات ایران الگو برداری کنند.

لازم به ذکر است  که در این بازدید آقای دکتر اسدی لاری معاون امور بین الملل وزارت بهداشت و جمعی از مدیران معاونت بهداشت این وزارتخانه، دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عشرتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتراحمدنیا و دکتر رحیمی به ترتیب  رئیس  و معاون مرکز بهداشت شمال غرب حضور داشتند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر