تشکیل جلسه بررسی روند اجرایی دفاتر خدمات سلامت استان تهران با حضور مدیر کل سلامت محیط و کار وزارت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |
جلسه بررسی روند اجرایی دفاتر خدمات سلامت استان تهران، با حضور مدیر کل سلامت محیط و کار وزارت متبوع و معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی استان برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – این نشست با حضور دکتر احمد جنیدی جعفر مدیر کل سلامت محیط و کار معاونت بهداشت وزارت متبوع، دکتر عرشی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه ایران و دکتر صدری معاون اجرایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمان تهران، در محل سالن جلسات معاونت بهداشت، عصر روز سه‌شنبه 16 مهر برگزار شد.

در ابتدا دکتر عشرتی به بیان اهداف تشکیل جلسه پرداخت و گفت: استفاده از تجارب موفق سه دانشگاه استان، در مدیریت اجرایی دفاتر خدمات سلامت بسایر راهگشاست.

دکتر جنیدی ضمن موثر دانستن نقش دفاتر خدمات سلامت در ارتقای بهداشت محیط مراکز و اماکن، به سؤالات و شبهات مدیران این دفاتر در حوزه‌ی استان تهران پاسخ داد.
در ادامه برخی از مدیران دفاتر خدمات سلامت، به بیان موضوعات مرتبط و مشکلات اجرایی پرداختند.

گفتنی است، در این جلسه کارشناسان مسئول بهداشت محیط شبکه ها و مراکز بهداشت استان و تعدادی از مدیران دفاتر خدمات سلامت از حوزه سه دانشگاه نیز حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر