برگزاری کارگاه گام‌های مبتنی بر شواهد بهبود کیفیت مراقبت کودکان و نوزادان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۵ |

معاونت بهداشت، کارگاه EPIQ ؛ گام‌های مبتنی بر شواهد بهبود کیفیت مراقبت کودکان و نوزادان را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت، کارگاه  آموزشی  EPIQ ؛ گام‌های مبتنی بر شواهد بهبود کیفیت مراقبت‌های کودکان و نوزادان را برای مسئولین بهداشت خانواده، کارشناسان نوزادان، کودکان و نظام مراقبت مرگ کودکان زیر 5 سال را برگزار کرد.

در این جلسه که با حضور دکتر فیروزبخت؛ مدیر سلامت، جمعیت و خانواده معاونت بهداشت، دکتر محققی فوق تخصص نوزادان، الهه راستکار مدرس کشوری EPIQ ، مریم ملازاده کارشناس نوزادان و برنامه نظام مراقبت مرگ کودک زیر 5 سال معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر فیروزبخت به بیان اهمیت سلامت کودکان و نوزادان و استفاده از 10 گام مبتنی بر شواهد برای بهبود کیفیت پرداخت. سپس دکتر محققی فوق تخصص نوزادان نحوه اجرای EPIQ در برنامه های سلامت کودکان و نوزادان و مشخصات گام‌های اجرایی را بیان کرد.

در ادامه دکتر راستکار، توضیحاتی در خصوص کتاب کارآموز و نحوه اجرای هر گام مطالبی را بیان کرد.

در پایان ملازاده به توضیح روش اجرا در سطح شبکه‌ها و مراکز اشاره کرد.

دفعات مشاهده: 14 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر