برگزاری نشست هم اندیشی مسئولین شهر پرند با حضور رؤسای دانشگاه ایران و مجمع خیرین سلامت استان تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۵ |

نشست هم اندیشی مسئولین شهر پرند با حضور رئیس دانشگاه ایران و رئیس مجمع خیرین سلامت استان تهران برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - نشست هم اندیشی مسئولین شهر پرند، یکشنبه 14 مهر، با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه و معاونین، دکتر توانا رئیس مجمع خیرین سلامت استان تهران، ساداتیان فرماندار رباط‌کریم،  اعضای شورای شهر پرند، روسای جمعی از ادارات خدمات رسان شهر پرند، خیرین سلامت استان و شهرستان؛ در سالن اجتماعات شورای شهر پرند جهت بررسی وضعیت پروژه کلینیک ویژه پرند برگزار گردید    .

رئیس دانشگاه، با تأکید بر لزوم و ضرورت پیش بینی سرانه های بهداشت درمانی در تعیین زیر ساخت های راه اندازی مسکن مهر، بیان کرد:  برای احداث بیمارستان و کلینیک ویژه در شهر پرند،  بدلیل پیش بینی نشدن ردیف بودجه ایی، نیرو و تشکیلات؛ راه اندازی این پروژه ها نیاز به کمک خیرین، شورای شهر و مسئولین این شهر دارد.

سید مهدی ساداتی فرماندار رباط کریم نیز با بیان اینکه مسائل درمانی و احداث بیمارستان و درمانگاههای دولتی از دغدغه های جدی شهر پرند است عنوان کرد: پیگیری های متعددی در این خصوص انجام  شده است.

سپس اعضای جلسه درباره مشکلات راه اندازی کلینیک ویژه شهر پرند که در فاز 5 قرار دارد ، گفتگو و تبادل نظر کردند.

توضیح اینکه، در این نشت مقرر گردید تا ادارات آب، برق و گاز نسبت به وصل انشعابات کلینیک ویژه سریعا ظرف مدت 15 روز اقدام کنند و  خیرین سلامت و شورای شهر نیز نسبت به تکمیل پروژه و تجهیز آن اقدام کنند. همچنین شرکت عمران پرند نیز مسئول محوطه سازی پروژه شد

دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر