برگزاری مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی ویژه بانوان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۳ |

بسیج جامعه پزشکی معاونت بهداشت، به مناسبت هفته دفاع مقدس، مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی برای بانوان، چهار‌شنبه؛ سوم  مهر 98، در سالن تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

دکتر علیرضا بحرالعلوم؛ سرپرست بسیج جامعه پزشکی معاونت بهداشت، با حضور در این مسابقه، هدف از برگزاری این مسابقات را علاوه بر گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛ ترویج روحیه نشاط و شادابی و تشویق همکاران برای انجام فعالیتهای گروهی فوق برنامه، بیان کرد.

در این مسابقات 17 شرکت‌کننده خانم؛ از حوزه معاونت بهداشت، شبکه ها و مراکز تابعه حضور داشتند. که نفرات اول تا سوم گروه بانوان، به شرح زیر است.

نفر اول: آرزو زارعی؛ کارشناس غیر واگیر مرکز بهداشت غرب تهران، با 69 امتیاز
نفر دوم: اکرم جونی چیان؛ کارشناس آزمایشگاه شبکه بهداشت قدس، با 61 امتیاز
نفر سوم: فرحناز اسدی؛ کارشناس آزمایشگاه مرجع سلامت معاونت بهداشت، با 53 امتیاز

پس از برگزاری مسابقه، ورزشکاران با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند.

گفتنی است، به نفرات اول تا سوم، هدایایی نقدی اهدا خواهد شد.

دفعات مشاهده: 168 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر