برگزاری مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی ویژه آقایان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۳ |

بسیج جامعه پزشکی معاونت بهداشت، به مناسبت هفته دفاع مقدس، مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی برای آقایان، سه‌شنبه؛ دوم  مهر 98، در سالن تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

دکتر علیرضا بحرالعلوم؛ سرپرست بسیج جامعه پزشکی معاونت بهداشت، با حضور در این مسابقه، هدف از برگزاری این مسابقات را علاوه بر گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛ ترویج روحیه نشاط و شادابی و تشویق همکاران برای انجام فعالیتهای گروهی فوق برنامه، بیان کرد.

در این مسابقات 15 شرکت‌کننده مرد؛ از حوزه معاونت بهداشت، شبکه ها و مراکز تابعه حضور داشتند. که نفرات اول تا سوم گروه مردان، به شرح زیر است.

تفر اول: فرشید نصراله بیگی؛ کارشناس روابط عمومی معاونت بهداشت، با 60 امتیاز
نفر دوم: رضا زهرائی؛ کارشناس شبکه بهداشت
و درمان قدس، با 59 امتیاز
نفر سوم:
محمد جان محمدی؛ کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران، با 58 امتیاز

گفتنی است، به نفرات اول تا سوم، هدایایی نقدی اهدا خواهد شد.

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر