برگزاری اولین جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک شورای پدافند غیرعامل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |
اولین جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک شورای پدافند غیرعامل، یکشنبه 17 شهریور در شبکه بهداشت و درمان بهارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان: اولین جلسه کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک شورای پدافند غیر عامل در سال 98  با حضور دکتر مسعود بابا؛ مدیر گروه کاهش خطر در بلایا و حوادث معاونت بهداشت، دکتر دانوش دمیریان؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان و نمایندگان ادارات شهرستان، یکشنبه 17 شهریور ماه 98 در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.

دکتر دمیریان با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در کاهش تلفات انسانی و مالی در بهبود سلامت با موضوع دستفروشان دوره‌گرد و بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان مطالبی را بیان کرد.
در ادامه کارشناسان بیماریها و بهداشت محیط نیز انتظارات شبکه از ادارات را در راستای پیشبرد اهداف پدافند غیرعامل مطرح کردند.

در حاشیه این جلسه، از تلاشهای آقای نوذر پور؛ معاون خدمات شهری شهرداری گلستان، با اهداء لوح تقدیر، تجلیل شد.

دفعات مشاهده: 25 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر