برگزاری اولین جلسه کارگروه دانشگاهی پیشگیری از سرطان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |

معاونت بهداشت، اولین جلسه کارگروه دانشگاهی پیشگیری از سرطان را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – اولین کارگروه پیشگیری از سرطان، روز یکشنبه 17 شهریور، با هدف تدوین برنامه های مداخله ای، تکمیل جداول و مستندات لازم برگزار شد.

این جلسه با حضور اعضای کار گروه متشکل از نمایندگان مدیریت ها و گروه‌های ستادی معاونت بهداشت و نماینده مدیریت بیماری‌‌های خاص معاونت درمان دانشگاه، در دفتر مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه، بهاره لسانی گویا؛ کارشناس بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت، اهداف جلسه را بیان کرد و سپس نحوه تکمیل جداول و مستندات مرتبط با کارگروه، با هم‌فکری شرکت کنندگان و بارش افکار،  به بحث وتبادل نظر گذارده شد.

گفتنی است، مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت؛ دبیری کارگروه پیشگیری از سرطان دانشگاه را بر عهده دارد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر