برگزاری دوره آموزشی دانشگاهی ضابطین قضایی حوزه سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۶ |

معاونت بهداشت، دوره آموزشی ضابطین قضایی دانشگاه ویژه کارشناسان بهداشت، درمان و غذا و دارو را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - دوره آموزشی ضابطین قضایی حوزه سلامت، چهارشنبه و پنج شنبه 13 و 14 شهریور با حضور 220 نفر از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای، کارشناسان حوزه درمان و حوزه  معاونت غذا و داروی دانشگاه، در سالن اندیشه مرکز بهداشت غرب تهران برگزار شد.

در این دوره، که با توجه به ابلاغ معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه 26  تهران ویژه رسیدگی به جرایم حوزه سلامت، برگزار شد؛ آقای اکبری از شعبه یکم دادسرای ناحیه 26 به عنوان مدرس حضور داشته و مباحث مربوط به وظایف، تکالیف و اختیارات کارشناسان شرکت کننده به عنوان ضابطین قضایی حوزه سلامت را تبیین و بر رعایت کامل قوانین و مقررات جاری با رعایت جهات شرعی و هماهنگی کامل با مراجع قضایی تاکید کرد.
مهندس علی اکبر نوروزی؛ مدیر حراست و کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت نیز مطالبی را در خصوص اهمیت برگزاری دوره و نقش مهم ضابطین قضایی دانشگاه در ارتقای سطح سلامت جامعه بیان کرد.

دفعات مشاهده: 11 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر