پایش عملکرد واحدهای تخصصی مرکز بهداشت شهریار توسط معاون بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۳ |

معاون بهداشت دانشگاه، سه شنبه 12 شهریور با حضور در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار، عملکرد تخصصی واحدهای حوزه بهداشت این شبکه را پایش و ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار: این جلسه با حضور دکتر عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر میرزایی معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار، دکتر قدیری معاون بهداشت شبکه شهریار و سرپرستان واحدهای ستادی مرکز بهداشت برگزار شد.

جلسه ارائه گزارش عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار با بیان خیرمقدم و تبریک روز بهورز توسط دکتر ناصح آغاز شد و واحدهای گسترش، پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، بهبود تغذیه جامعه، بهداشت خانواده و بهداشت محیط با ارائه گزارش عملکرد و فعالیت های واحد های مربوطه نسبت به بیان چالش ها، مشکلات و موانع حوزه  عملکردی خود اقدام نمودند  که ضمن بحث و بررسی پیرامون موارد مطروحه ، راهکارها و رهنمودهای لازم توسط  معاون بهداشت دانشگاه و معاون فنی معاون بهداشت ارائه گردید.

در این برنامه گزارش مالی مرکز بهداشت نیز ارائه گردید و با توجه به محدودیت زمانی، مقرر شد ادامه پایش در برنامه دیگری انجام شود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر