برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۱ |

شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه، یکشنبه 10 شهریور برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – ششمین جلسه شورای مدیران ستاد معاونت بهداشت، یکشنبه 10 شهریور 98، در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

این جلسه، با حضور دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، معاونین فنی و اجرایی و مدیران گروه‌های تخصصی معاونت بهداشت، برگزار شد.

دکتر بابک عشرتی، ضمن تأکید بر اهمیت بازدیدهای بین المللی در ارائه دستاوردهای معاونت بهداشت خاطرنشان کرد:  پس از بررسی های وزرات متبوع و نیز رتبه بندی دانشگاه‌های استان تهران، برای انجام بازدیدهای مشاوران و نمایندگان WHO؛ دانشگاه ایران حائز بالاتری امتیاز شد که این موفقیت ارزشمند، حاصل برنامه‌ریزی و مدیریت مدیران، کارگروهی مطلوب حوزه‌ی تحت پوشش است.

وی با تقدیر و تشکر از تمامی همکاران تصریح کرد: این معاونت، توانست نظر مساعد و مثبت مشاوران WHO را جلب نماید که این موضوع، افتخاری ارزشمند برای دانشگاه است.

ارائه گزارشی از نتایج بازدید مشاوران WHO از مرکز بهداشت غرب تهران و معرفی سه سامانه به عنوان منابع برنامه های بیماریهای غیر واگیر، توسط دکتر علی گل محمدی؛ مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
وی ادامه داد: سامانه NCD-Map به عنوان ابزار طراحی برنامه مداخله ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر استفاده و همچنین سامانه‌های Clic up و EVIDEM نیز به ترتیب برای مدیریت پروژه و اولویت بندی مداخلات بیماریهای غیر واگیر استفاده می شود.

همچنین در خصوص تدوین برنامه های کاربردی برای بروکراسی سنگین اداری در بخش دولتی که به عنوان اولویت اتاق فکر معاونت بهداشت انتخاب شده است، بحث و تبادل نظر شد.

دکتر پیمان پرچمی؛ مسئول تدوین راهنماهای مدیریت بلایا و ارزیابی خطر معاونت بهداشت نیز در خصوص ارزیابی و مدیریت خطر، مطالب آموزشی جامع و مفیدی را بیان کرد.

گفتنی است، در پایان جلسه، مدیران ستادی معاونت بهداشت و شبکه ها و مراکز تابعه، به بیان مسائل و برنامه های خود پرداختند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر