برگزاری کارگاه مداخلات روانی اجتماعی در بلایا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۹ |

کارگاه مداخلات روانی اجتماعی در بلایا، چهارشنبه 6 شهریور، در مرکز بهداشت شمال غرب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب تهران: کارگاه مداخلات روانی اجتماعی در بلایا ویژه پزشکان عمومی؛ با حضور دکتر جمشید واشانی؛ مدیر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، ریاست مرکز بهداشت شمالغرب دکتر هاله احمدنیا، معاون مرکز بهداشت دکتر فرانک رحیمی، در ستاد مرکز بهداشت شمالغرب تهران برگزار شد.

در این کارگاه که 33 نفر از پزشکان  مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت شمالغرب و غرب تهران حضور داشتند؛ در ابتدا دکتر احمدنیا در خصوص اهمیت برنامه مداخلات روانی اجتماعی  در بلایا صحبت کرد و سپس دکتر واشانی در خصوص برنامه سلامت اجتماعی و بلایا توضحیات مبسوطی ارائه داد.

در این کارگاه  آموزشی ضمن اعلام اهداف کار گاه، مباحثی در زمینه اصول عملی حمایتهای روانی از آسیب دیدگان، شناسایی گروههای آسیب پذیر در بلایا و موارد ارجاع، واکنش‌های سوگ و سوگ پیچیده، نحوه اطلاع‌رسانی صحیح به آسیب دیدگان و درمانهای داروئی در اختلالات شایع پس از بلایا آموزش داده شد.

دفعات مشاهده: 13 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر