برگزاری جلسه دانشگاهی اجرای آموزش‌های مجازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۰ |

معاونت بهداشت، جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی اجرای آموزش‌های مجازی در سطح دانشگاه را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی اجرای آموزش‌های مجازی در سطح دانشگاه، با حضور معاون بهداشت و رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، شنبه 9 شهریور در دفتر معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه دکتر بابک عشرتی و دکتر علیرضا بحرالعلوم؛ به ترتیب سرپرست و معاون اجرایی معاونت بهداشت و مدیران این معاونت، دکتر پیروی رئیس دانشکده پرستاری مامایی و دکتر بریم نژاد و نمایندگان آموزش مجازی  دانشگاه حضور داشتند.

دکتر عشرتی با تأکید بر نقش مهم آموزش در ارتقای سلامت جامعه به عنوان اولین اصل PHC تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع آموزش و ارتقای سطح سلامت جامعه، نیاز به حساس سازی گروه‌های مختلف سلامت و افراد جامعه و از آنجایی که نقش پزشکان در این خصوص از اهمیت ویژه ای برخوردار است، بعد از هماهنگی با سازمان نظام پزشکی برای حساس‌سازی گروه پزشکان در خصوص مسایل مهم بهداشتی از جمله: مرگ کودکان زیر 5 سال و مرگ مادران و...، معاونت بهداشت دانشگاه با هماهنگی گروه آموزش مجازی و الکترونیک تصمیم به برگزاری جلسه هماهنگی گرفت.
در این جلسه مقرر شد، کمیته ای مشترک بین دو حوزه برای تهیه محتوای الکتریکی دوره‌های آموزشی تشکیل و عناوین آموزشی به گروه آموزش مجازی ارسال شود. همچنین یک دوره آموزش مجازی مشترک نیز تا پایان سه ماهه سوم سال جاری، برگزار شود.

دفعات مشاهده: 42 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر