برگزاری کارگاه پیشگیری از خشونت خانگی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۰ |

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با همکاری شبکه بهداشت شهریار کارگاه پیشگیری از خشونت خانگی را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، کارگاه یک روزه‌ی پیشگیری از خشونت خانگی را، شنبه 9 شهریور ماه، برای 26 نفر از کارشناسان سلامت روان شاغل در شبکه ها و مراکز تحت پوشش این معاونت برگزار کرد.

در ابتدا دکتر سخاوتی مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت شهریار، مطالبی را در خصوص نقش خشونت خانگی در آسیب‌های اجتماعی بیان کرد.
سپس نگار ماسوری؛ کارشناس سلامت اجتماعی معاونت بهداشت، مطالب جامعی را در خصوص پیشگیری از خشونت خانگی (همسرآزاری) و توانمندسازی اجتماعی ارائه داد و انتظارات معاونت را در خصوص برنامه سلامت اجتماعی بیان کرد.
در این کارگاه با اجرای کار عملی و بازی نقش، مطالب آموزش و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 34 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر