تشکیل کمیته برون بخشی اجرای برنامه‌های سلامت محور در منطقه 9 تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۰ |

مرکز بهداشت غرب تهران، با معاونت خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 9، به منظور اجرای برنامه‌های سلامت محور، شنبه 9 شهریور جلسه هماهنگی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: کمیته برون بخشی هماهنگی اجرای برنامه های سلامت محور در منطقه 9 تهران، در مرکز بهداشت غرب برگزار شد.

این کمیته با حضور مدیر و کارشناس خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 9، کارشناسان مسئول و کارشناسان واحدهای: سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، بهداشت خانواده - بهداشت روان و بیماری‌های واگیر برگزار شد.
در این جلسه در خصوص نحوه ارائه خدمات رایگان به کلیه گروه های هدف در مرکز بهداشت غرب، معرفی کلینیک بیماری های رفتاری، اعلام مراکز DIC و همکاری های بین بخشی دو ارگان، مطالبی بیان شد.

گفتنی است، افراد آسیب پذیر منطقه 9 تهران که توسط کارشناسان خدمات اجتماعی شهرداری این منطقه9، ارجاع می شوند؛ خدمات و مشاوره‌های لازم را دریافت می کنند.

دفعات مشاهده: 30 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر