بازدید مشاوران بین‌المللی سازمان ملل متحد از مرکز مردان قطب کشوری HIV

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۹ |

مشاوران بین‌‎المللی پروژه گلوبال فاند از مرکز مردان قطب کشوری HIV واقع در غرب تهران بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران - دکتر ایلیا ژوکف و دکتر نیکالی لوچنکف؛ مشاوران بین‌‎المللی پروژه گلوبال فاند به همراه دکتر سیاوش لاجوردی؛ مشاور ملی و دکتر کمالی؛ کارشناس اداره کنترل ایدز وزارت متبوع، چهارشنبه 6 شهریور، از مرکز مردان کلینیک مشاوره بیماریهای رفتاری والفجر بازدید کردند.

زهرا غلامی، مسئول برنامه کنترل و پیشگیری از ایدز دانشگاه، گزارش جامعی از نحوه ارائه خدمات و وضعیت برنامه را ارائه داد.
همچنین جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص وضعیت مرکز، ارتقای شاخصها و خدمات و نیز اجرای مطلوب برنامه ها، با حضور دکتر ماهرخ علایی جنت مکان؛ سرپرست مرکز بهداشت غرب تشکیل شد.

مشاوران بین‌‎المللی پروژه گلوبال فاند، ضمن مطلوب خواندن عملکرد مرکز، از خدمات و تلاشهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و مجموعه تحت پوشش، تقدیر و تشکر کردند.

گفتنی است، مرکز مردان والفجر، یکی از چهار مرکز مردان در کل کشور است و رتبه اول کشوری را کسب کرده است.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 11 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر