برگزاری نخستین آیین بزرگداشت روز بهورز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۷ |

معاونت بهداشت، اولین مراسم بزرگداشت روز بهورز را،  هفتم شهریور در سالن همایش خلیج فارس شهریار برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - مراسم بزرگداشت روز بهورز، هفتم شهریور ماه با حضور دکتر علیرضا بحرالعلوم معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر علیرضا فتحعلیانی مدیر گروه گسترش معاونت بهداشت، دکتر محمدهادی ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار، شهردار و رئیس شورای اسلامی وحیدیه شهریار و بهورزان حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه و خانواده هایشان، برگزار شد.

در این برنامه که با خیرمقدم و تبریک روز بهورز توسط دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار آغاز شد، دکتر بحرالعلوم معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه، با تقدیر از خدمات ارزشمند بهورزان، روز بهورز را تبریک و شاد باش گفت.
وی خدمات قابل ارائه توسط تیم سلامت به ویژه بهورزان را به عنوان خدمات پایه سلامت بسیار حائز اهمیت شمرد و تصریح کرد: این خدمات به جهت پیشگیرانه بودن با خدمات حوزه درمان متفاوت می باشد.
معاون اجرایی معاونت بهداشت، در جمع بهورزان شاغل در شبکه های بهداشت و درمان و مراکز بهداشت دانشگاه اعلام نمود، مسئولین دانشگاه موظف هستند شرابط لازم جهت  ارائه خدمات را برای بهورزان فراهم نمایند.
وی همچنین ضمن تشریح برنامه اجرای کنترل عفونت در مراکز بهداشتی درمانی، اعلام نمود این برنامه برای اولین بار توسط معاونت بهداشت دانشگاه اجرا می شود.
برنامه های مفرح و شاد این برنامه که با حضور کلیه بهورزان دانشگاه ایران و خانواده هایشان برگزار شد مورد توجه و استقبال حاضرین قرار گرفت و در این مراسم 6 نفر از بهورزان شاغل در خانه های بهداشت که طی شاخص های عملکردی حائز بیشترین امتیاز شده بودند به عنوان بهورز نمونه سال 1398 انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر