برگزاری جلسه هماهنگی آزمایشگاه‌های تحت پوشش معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۶ |

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی آزمایشگاه‌های تحت پوشش معاونت بهداشت، چهارشنبه ششم شهریور ماه در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت در این جلسه که با هدف ارتقای وضعیت آزمایشگاه‌های تحت پوشش و یا حضور مسئولین آزمایشگاه شبکه ها و مراکز تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد؛ دکتر پیمان پرچمی؛ مسئول برنامه مالاریای دانشگاه، مباحثی پیرامون اهمیت تشخیص سریع این بیماری بیان کرد.

همچنین دکتر طاهره دنیوی؛ سرپرست امور آزمایشگا های معاونت بهداشت، مواردی را در خصوص کیت تشخیص سریع  مالاریا، نحوه کنترل استریلیزاسیون و چگونگی انجام مانور در شبکه ملارد  ارائه داد و کارشناسان مسئول ازمایشگاههای تحت پوشش، در خصوص موارد مطرح شده، به بحث وتبادل نظر پرداختند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر