افتتاح کلینیک دیابت بهارستان به مناسبت هفته دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۶ |

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان از افتتاح کلینیک دیابت بهارستان به مناسبت هفته دولت خبر داد.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت بهارستان: دکتر دمیریان بیان کرد: اتمام فاز اول ساخت ساختمان ستاد شبکه ، مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری سلطان آباد و مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری با متراژ 2400 مترمربع در سه طبقه که با حمایتهای رئیس محترم دانشگاه  در مرحله فاز دوم قرار دارد.
همچنین برای تامین عدالت در دسترسی به خدمات مردم ، کلینیک ویژه گلستان ساخته شده و آماده بهره برداری می باشد.

دکتر دمیریان اظهار کرد: به دستور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه ، کلینیک دیابت به منظور پیشگیری و کنترل دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت سید الشهدا (ع) گلستان راه اندازی شده است و در هفته دولت همزمان با مرکز خدمات جامع سلامت سید الشهدا (ع) گلستان که بازسازی کامل شده است افتتاح می گردد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان  خاطر نشان کرد: در سال 98 با توجه به مطالعات آسیب شناسی شهرستان طرح سراج از روز یکم تیر 98 توسط معاونت بهداشتی دانشگاه ایران و شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان به منظور دست یابی به خدمات کامل سلامت روانی و مراقبت اجتماعی  و با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و بدنبال مصوبه کارگروه سلامت استان تهران در نسیم شهر بعنوان پایلوت اجرا شد

وی گفت : در مرکز CMHC  تیمی شامل یک نفر روانپزشک ، 3 نفر روانشناس ، 1 نفر پزشک عمومی و 1 نفر مددکار اجتماعی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق مختلف شهری و روستایی مستقر شدند و خدمات مربوط به سلامت روانی و مراقبت های اجتماعی را ارائه می دهند. که با پیگیری های شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان، نسیم شهر بعنوان پایلوت در میان ۴۲ شهر استان تهران این طرح را مورد آزمون و خطا قرار می دهد.

لازم به ذکر است پزشک و کارشناسان این مرکز در صورت لزوم به منازل اشخاص مراجعه و به صورت رایگان فرد را ویزیت و کارهای لازم را انجام می دهند.

دکتر دمیریان افزود: در این شبکه ما توانسته ایم در موقعیت های آموزشی ،بهداشتی و درمانی رشد چشمگیری داشته باشیم و شاهد دستاوردهای قابل توجهی در حوزه سلامت و بهداشت باشیم که موضوعات مهمی را در این حوزه در بر گرفته است.

لذا از تلاش بی وقفه همکاران در حوزه بهداشت و درمان بهارستان و حمایت و پیگیری های دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونتهای بهداشتی و درمان و توسعه دانشگاه صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم.

ایشان از نشست خبری با اصحاب رسانه ، استقرار تیم سلامت در نمازجمعه گلستان و نسیم شهر سخنرانی پیش از خطبه در خصوص نان بهداشتی و اقدامات شبکه، حضور در میز خدمت و پاسخ به سوالات و مشکلات مردم و ویزیت رایگان در غالب طرح شهید رهنمون در هفته  دوبت خبر داد.
گفتنی است شهرستان بهارستان با 650 هزار نفر جمعیت که در دل خود جای داده است در حال حاضر دارای 15 مرکز خدمات جامع سلامت، 27 پایگاه سلامت و 2 خانه بهداشت می باشد که در این شهرستان در حال فعالیت  هستند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 20 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر