برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی بهداشت دهان و دندان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۶ |

گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه، کارگاه آموزشی بهداشت دهان و دندان را  برای دندانپزشکان و دستیاران کنار دست دندانپزشک مراکز تابعه مرکز بهداشت غرب، سه شنبه 5 شهریور برگزار کرد.

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه دهان و دندان معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: برای ارتقای سطح علمی و آگاهی از نحوه صحیح ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان، این جلسات آموزشی به صورت مداوم برای همه گروه های هدف تحت پوشش در حوزه ی معاونت بهداشتی برگزار می شود.

با توجه به اهداف و اولویت های بهداشت دهان و دندان در سال جاری کارگاه آموزشی و توجیهی بهداشت دهان و دندان برای دندانپزشکان و مراقبان سلامت دهان و دندان با تاکید برشرح وظایف این عزیزان، پنجم شهریور و در مرکز بهداشت غرب تهران برگزار شد.

در  این کارگاه آموزشهای لازم برای ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات بهداشت دهان و دندان واحدهای دندانپزشکی با سر فصلهای: برنامه های جاری، طرح ها و چک لیست های پایش بهداشت دهان و دندان، نگهداری از تجهیزات و مواد دندانپزشکی، کنترل عفونت، اولویت خدمت رسانی بهداشت دهان و دندان به گروه های هدف، بهداشت محیط، ارتباط موثر، تکریم ارباب رجوع، اخلاق پزشکی و نظم و انضباط اداری، نحوه استفاده از مسواک انگشتی و جزئیات فرآیندهای این گروه ارائه شد.
 همچنین بر اجرای برنامه عاری از پوسیدگی دانش آموزان پایه ششم و هفتم ودریافت گواهی عاری از پوسیدگی برای این ایشان تأکید شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر