برگزاری جلسه هم اندیشی طراحی اپلیکیشن سلامت کودکان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲ |

جلسه هم‌اندیشی طراحی اپلیکیشن سلامت کودکان، در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - جلسه هم اندیشی طراحی اپلیکیشن سلامت کودکان، با حضور دکتر بابک عشرتی سرپرست معاونت بهداشت، دکتر فرهاد فیروزبخت مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و مهندس مهدی عرب مدیر روابط عمومی این معاونت و دکتر امامی رئیس گروه سلامت کودکان و خانم ها ملازاده و ابراهیمی کارشناسان برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر فیروزبخت گزیده ای از اقدامات انجام شده در جهت تولید اپلیکیشن سلامت کودکان را ارائه داد. سپس مهندس عرب در خصوص زیر ساخت های مورد نیاز برای راه اندازی این اپلیکیشن مطالبی را بیان کرد.

در ادامه در خصوص منابع آموزشی مورد نیاز بحث و گفتگو انجام شد. در پایان مقرر شد ضمن عقد تفاهم نامه، محتوی آموزشی برنامه شیر مادر در بخش اول به طرف دوم قرار داد جهت شروع کار تحویل شود.

توضیح اینکه اپلیکیشن سلامت کودکان تا پایان شهریور به مرحله بهره برداری می رسد.

دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر