فعالیتهای مرکز بهداشت غرب تهران در هفته دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۵ |

به مناسبت هفته دولت خدمات ویزیت پزشک رایگان و انجام تست های بیمار یابی بیماری واگیر توسط مرکز بهداشت غرب انجام می شود.

به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: دکتر ماهرخ علایی رئیس مرکز بهداشت غرب به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان دولت شهید رجایی و شهید باهنر طی مصاحبه ای بیان داشت: که هفته دولت، هفته سپاس و قدردانی از دولتی است که هدفش اجرای حدود الهی و احکام آسمانی اسلام و ایجاد جامعه ای سرشار از عدالت، نظم و امنیت است.

وی اظهار کرد:  که با گذشت نزدیک به ۳۶ سال از شهادت این دو بزرگوار، یاد ایشان همچنان در دل مردم زنده است،چرا که این شهیدان والا مقام خصوصاً شهید رجایی الگوی ساده زیستی در جامعه بودند.

دکتر علایی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند " ما می خواهیم اگر کسی در خانواده ای مریض شد آن خانواده جز رنج بیماری، رنج دیگری نداشته باشد" تاکید کرد : که تمامی کارکنان مرکز بهداشت غرب تهران نهایت تلاش خود را انجام می دهند که علاوه بر ارائه خدمات سلامت با کیفیت و جامع به جمعیت تحت پوشش خود در مناطق 9، 18، 21 و 22 شهر تهران، همواره شان و منزلت مراجعین را ارج نهاده و با بازبینی فرآیند های خود کاری می کنند که نیاز های مراجعین در کمترین وقت ممکن برطرف شود.
رئیس مرکز بهداشت غرب هفته دولت را فرصتی مغتنم دانست تا اقداماتی شامل ارائه خدمات ویزیت پزشک رایگان در 3 مرکز و انجام تست های بیمار یابی بیماری واگیر ایدز و سل در مناطق  پرخطر و همچنین مشاوره‌های روان شناسی در تمامی مراکز و پایگاه های تحت پوشش بصورت پررنگ تر انجام شود.
همچنین واحد روابط عمومی و بخش فرهنگی این مرکز حداکثر تلاش خود را انجام می دهد که اقدامات انجام گرفته به مناسبت هفته دولت را به نحو مطلوب به استحضار مردم برساند.

وی ادامه داد: ساده زیستی، مردمی بودن و مکتبی بودن شهید رجایی از مهمترین خصلت های این شهید والامقام بود و از همه مدیران  و پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه ها  درخواست کرد یاد و خاطره و مرام این دو شهید والا مقام را همواره سر مشق و الگوی خود در زندگی و محل کار قرار دهند.

دکتر علایی خاطر نشان کرد: که ارائه خدمات سلامت در مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت غرب در تمامی سطوح از لحاظ کمی و کیفی شرایط نسبتاً قابل قبول و مطلوبی را دارد و در سایه مشارکت تمامی نیروی های بهداشتی است که هر ساله بر دامنه این خدمات و دستاوردهای نظام سلامت در این دانشگاه افزوده می شود.
این هفته برهمه دولت مردان و نیروهای بهداشتی که وجود خویش را وقف خدمت به سلامت جامعه کرده اند، خجسته و فرخنده باد.

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر