برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب در هفته دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۴ |

رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران به تشریح برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب در طی هفته دولت پرداخت.

به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب تهران: دکتر هاله احمدنیا؛ رییس مرکز بهداشت شمال غرب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند به تمامی خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی، در طی مصاحبه ای به تشریح اهم اقدامات و برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب در طی هفته دولت پرداخت.

دکتر احمدنیا با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در خصوص دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان، اعلام کرد: که در این راستا تیم های سلامت مرکز بهداشت شمال غرب از 2  لغایت 8 شهریور در اماکن عمومی و پرتردد مستقر شده و ضمن ارائه نمادین خدمات بهداشتی درمانی، درخصوص خدماتی که در مراکز و پایگاههای سلامت ارائه می شود، به عموم مردم توضیحات لازم را ارائه می دهند و با تلاش حداکثری سعی در ترغیب ایشان به مراجعه به واحدهای بهداشتی خواهند داشت.

وی، برگزاری گسترده کلاس ها و کارگاههای آموزشی در مراکز و پایگاهها و نیز اماکن مختلف از جمله پایگاههای سنجش دانش آموزی و دانشجویی، سراهای محله ، ادارات دولتی و غیر دولتی را از سایر برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب برشمرد و خاطر نشان کرد: که از هر فرصت و پتانسیلی جهت ترویج فرهنگ خودمراقبتی استفاده خواهد شد.

رییس مرکز بهداشت شمال غرب افزود: به منظور افزایش شور و نشاط و امید در جامعه پیامک هایی به جمعیت تحت پوشش در خصوص دستاوردها و توانمندی های بهداشتی و پزشکی ارسال خواهیم کرد  که قطعا در جلب اعتماد همشهریان نیز تاثیر به سزایی خواهد داشت.

دکتر احمدنیا برگزاری مراسم جشن روز کارمند و تقدیر از کارمندان نمونه ،برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با کارکنان ،برگزاری نشست های فرهنگی بصیرتی با هدف ترویج رفتار و اخلاق حرفه ای صحیح را از سایر برنامه های مرکز بهداشت شمال غرب برشمرد.

دفعات مشاهده: 62 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر