برگزاری جلسه هماهنگی راه اندازی مرکز تکامل کودکان با ریاست دانشکده توانبخشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱ |

معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه هماهنگی راه اندازی مرکز تکامل کودکان را با ریاست دانشکده توانبخشی برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - جلسه هماهنگی راه اندازی مرکز تکامل کودکان، با ریاست دانشکده توانبخشی، سه شنبه 27 مرداد 98 برگزار شد.

جلسه هماهنگی راه اندازی مرکز تکامل کودکان با حضور دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت، دکتر ابراهیمی رئیس دانشکده توانبخشی، معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت، مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، رئیس گروه نوزادان و کودکان معاونت بهداشت و کارشناس برنامه سلامت کودکان معاونت بهداشت، سه شنبه 27 مرداد برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر فیروزبخت؛ مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در خصوص آئین نامه مرکز تکامل کودکان و محدودیت های فعلی مرکز تکامل کودکان حضرت علی اصغر(ع) از جمله کمبود فضای فیزیکی و فعال نبودن واحدهای توانبخشی توضیحاتی را ارائه داد و شرکت کنندگان در جلسه در خصوص راهکارهای موجود به بحث و گفتگو پرداختند.
در پایان مقرر شد دکتر ابراهیمی پس از بررسی شرایط و امکانات موجود دانشکده توانبخشی، در خصوص امکان فراهم کردن شرایط مورد نیاز برای راه اندازی مرکز تکامل کودکان در این دانشکده، نتایج را به معاونت بهداشت اعلام نماید.

دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر